Op zoek naar een medisch pedicure? Bij Podotherapie Verduin kunt u terecht. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het behandelen van huid- en nagelaandoeningen. *Op dit moment nemen wij alleen mensen aan met een chronische aandoening zoals, bijvoorbeeld, diabetici, dit alleen op verwijzing van de praktijkondersteuner, specialist of huisarts. 

Mocht er andere voetproblematiek aanwezig zijn, kan u altijd even bellen, dan kunnen wij samen kijken of het mogelijk is een afspraak in te plannen voor het desbetreffende probleem.

Maak online een afspraak

Wat is een Medisch Pedicure?

De medisch pedicure richt zich op het verzorgen van de voeten en het behandelen van huid- en nagelaandoeningen. Bij ziekte zoals diabetes en reuma is er een verhoogd risico op huid- en nagelaandoeningen.  Podotherapie Verduin is gespecialiseerd in de diabetische- en reumatisch voet. Daarnaast behandelen wij ook diverse risicovoeten. Risicovoeten kunnen, naast diabetes en reuma, ontstaan als gevolg van hart- en vaatziekte, ouderdom of verwaarlozing. *Op dit moment worden deze behandelingen alleen verricht onder verwijzing van een specialist, praktijkondersteuner of huisarts. 

Toepassing Medisch Pedicure

Medische voetverzorging word vaak ingezet bij vermindering van klachten als drukproblematiek in de voeten, nagelproblemen, abnormale eeltvorming en likdoorns. Voor behandeling onderzoeken wij uw klacht door middel van een voetanalyse. Vervolgens komt zij met een passende oplossing en behandeling. Naast het verminderen van pijnklachten kunnen pedicures ook ingezet worden om het verergeren van voetproblemen te voorkomen.

Podotherapie Verduin heeft ruim 25 jaar ervaring in het behandelen van diverse voetklachten

Medisch Pedicure behandelingen

De medische pedicure van Podotherapie Verduin past diverse oplossingen toe bij het behandelen van huid- en nagelaandoeningen. Deze oplossing is gericht op pijnvermindering en/of preventie van uw klacht. Denk hierbij aan het plaatsen van nagelbeugels bij terugkerende ingegroeide nagels om zo de nagelplaat van vorm te corrigeren. Een andere oplossing kan het verwijderen van eelt of likdoorns zijn. Daarnaast kunt u ook bij onze voetspecialisten terecht voor ortheses en protheses om de teenstand te corrigeren.

Medisch Pedicure Zeeland

Bent u op zoek naar een erkende medische pedicure in Zeeland? Wij staan voor u klaar bij het behandelen van uw voetklachten. U kunt bij ons terecht in Middelburg, Vlissingen, Goes, Krabbendijke, Kortgene, Kamperland, Lewedorp en Arnemuiden. Wilt u meer weten over onze werkwijze en behandelingen? Neem contact op of maak direct online een afspraak.