We hebben momenteel een aangepaste behandelagenda. We hebben er na uitgebreid
overleg voor gekozen om voor reguliere podotherapeutische zorg alleen mensen toe te
laten in de praktijk waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn. Patiënten kunnen dus podotherapeutische zorg krijgen mits aan de voorschriften van het RIVM wordt voldaan. Ook als zij tot een risicogroep behoren, maar geen symptomen hebben die passen bij COVID-19.

Voordat er een fysieke afspraak gepland  kan worden  vindt er dan ook een triage plaats. In de kern betekent triage dat in een kort tijdsbestek op basis van beperkte gegevens een beslissing wordt genomen over hoe u als patiënt behandeld dient te worden.  Als blijkt dat een fysieke afspraak niet verantwoord is zal de mogelijkheid tot videoconsult met u besproken worden.

Indien u een fysieke afspraak heeft vragen uw aandacht voor het volgende:

Op advies van het RIVM verzoeken wij u bij neusverkoudheid, keelpijn of koorts thuis te blijven en uw afspraak te annuleren. Dit mede omdat wij ook een kwetsbare patiënten populatie hebben die in onze praktijken worden behandeld.

We verzoeken u niet te vroeg naar de afspraak te komen dus liefst net voor afspraaktijd maar ook niet te laat om drukte in wachtkamer te beperken. Komt u indien mogelijk alleen naar uw afspraak of anders max. 1 begeleider. Bij binnenkomst  in de praktijk vragen wij u  in het toilet uw handen 20 seconden te wassen met water en zeep. Wij zullen u niet de hand schudden. Wij werken met aanvullende hygienische maatregelen in de behandelkamers. Zie corona maatregelen nieuwsbrief.

We hopen op uw begrip.