Locaties

Podotherapeut Willeke Verduin opende in 1992 haar praktijk in Vlissingen. In 2010 breidde ze de praktijk uit met een vestiging in Goes. Sinds 2018 kunt u ook op onze locaties in Kortgene en Krabbendijke terecht. Vanaf februari 2020 kunt u ons ook vinden in Lewedorp en Kamperland en vanaf juli 2021 tevens in Middelburg. Benieuwd waar we nog meer voor u klaar staan? Bekijk alle locaties.

Onze specialisten

Ons team bestaat uit drie podotherapeuten en twee ondersteunende medewerkers. Onze behandelaars Willeke, Peggy en Nathalie hebben veel specialistische kennis in huis. Van zooltherapie bij voetklachten of het behandelen van een sportblessure tot het verminderen van drukplekken bij diabetes of het behandelen van een reumatische voet. We behandelen allerlei voetklachten en klachten die vanuit de voet ontstaan. Ook voor de verzorging van uw voeten kunt u bij Podotherapie Verduin terecht. Alle podotherapeuten binnen onze praktijk hebben de opleiding HBO Podotherapie afgerond.  Daarnaast volgen wij jaarlijks bijscholingscursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken in de medische zorg. Podotherapeut is het enige beroep in de voetgezondheidszorg met een wettelijk beschermde titel (wet B.I.G.) die alleen gevoerd mag worden door iemand die een 4 jarige HBO bachelor opleiding heeft afgerond.
Het deskundigheidsgebied van de podotherapeut is ook in de wet omschreven. Het is dus een erkenning door de overheid van de bekwaamheden en de deskundigheid van de podotherapeut.

. “We hebben al heel wat voeten gezien afgelopen jaren. Maar het is zo ontzettend mooi dat we écht het verschil kunnen maken…”.

Willeke Verduin, Podotherapeut

Samenwerkingen

Podotherapie Verduin werkt samen met diverse partners. Onze praktijk is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP). Daarnaast zijn we geregistreerd in het Kwaliteitsregister van Paramedici. Met name voor de diabetes patiënten werkt Podotherapie Verduin samen met PeriScaldes. Ook werkt Podotherapie Verduin samen met diverse zorgprofessionals en organisaties in Zeeland:

  • Huisartsen
  • Pedicures
  • Zorggroepen
  • Verzekeraars
  • Schoenmakers / schoenwinkels
  • Overige partners uit de regio