U kunt veilig naar Podotherapie Verduin tijdens de lockdown.

Zorgen voor jezelf is nu belangrijker dan ooit. De podotherapeuten van Podotherapie Verduin kunnen ook tijdens deze lockdown de zorg blijven bieden die u nodig heeft. Dit gebeurt onder zeer strenge veiligheidseisen en richtlijnen, voor zowel u als voor de podotherapeut zelf. Stel uw (diabetische) voetzorg niet uit, want voorkomen is beter dan genezen. Juist in deze tijd.

 

Coronamaatregelen - overzicht & update - Podotherapie Cranendonck

Medische voetbehandeling bij diabetes en reuma

Onze podotherapeuten zijn gespecialiseerd in de diabetische- en reumatische voet. Mensen met diabetes of reuma hebben vaak last van drukproblematiek in de voeten, nagelproblemen, abnormale eeltvorming en likdoorns. De podotherapeut kan deze klachten behandelen. Naast diabetes- en reumapatiënten behandelen wij ook andere soorten risicovoeten, zoals mensen met vaatproblematiek.

Nagelbeugel

Heeft u last van een terugkerende ingegroeide nagel? Dan biedt een nagelbeugel mogelijk een uitkomst. Met een dunne, op maat gemaakte metalen draadje corrigeren we de nagelplaat van vorm. De nagelbeugel  wordt bevestigd op de nagelplaat en vastgezet.  Deze moet na ongeveer 6 weken verwijderd worden en dan opnieuw worden herplaatst Deze behandeling herhalen we totdat u geen klachten meer heeft en de nagel weer de juiste vorm heeft aangenomen zodat er minder kans is op recidief.  Niet voor iedereen is de nagelbeugel geschikt dus dit wordt bij een eerste intake bepaald.

 

Alle Oplossingen