Beenklachten

Heeft u last van beenklachten? Dan is dit vaak niet het enige probleem. Wanneer u vermoeide of rusteloze benen heeft, ontstaat dit vaak vanuit de voeten. Podotherapie Verduin onderzoekt waar uw klachten vandaan komen, zodat u hiervoor de juiste behandeling/ therapie krijgt of dat u gericht wordt doorverwezen.

"Ik ben pas tevreden wanneer de patient ook tevreden de deur uit gaat"

Nathalie de Roo, podotherapeut

Oorzaken beenklachten

Pijn in de benen, zoals vermoeide of rusteloze benen, komt vaak voor bij mensen met een staand beroep.  Dit kan dus een oorzaak zijn van uw klachten. Daarnaast kan ook een beenlengteverschil (BLV) ervoor zorgen dat u beenklachten krijgt. Verder is het mogelijk dat u een foutieve voetstand heeft. Dit kan namelijk ook effect hebben op de klachten in uw benen.

 

Behandeling van klachten

Wanneer er een verkeerde stand van uw voeten wordt geconstateerd kunnen podotherapeutische zolen voor u op maat worden gemaakt. Indien er sprake is van een beenlengteverschil kan dit worden gecompenseerd met een verhoging in u schoen of bij grote verschillen kan dit onder de schoen worden geplaatst.

Groter beenlengte verschil?

Wanneer u een groot beenlengteverschil heeft en dit niet in de schoen kan worden geplaatst verwijzen wij u door naar een professioneel schoenmaker.

Beenklachten zooltjes maken
Alle Klachten