Praktijk Podothetherapie Verduin is  bereikbaar voor het maken van een (reguliere) afspraak.

Wij werken volgens de RIVM -richtlijnen  om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Dit om uw en onze veiligheid zo veel als mogelijk te garanderen.

Wij vragen u rekening te houden met het onderstaande schema bij bezoek aan onze praktijk:

Klachten die ontstaan bij blokkades

Bij de behandeling van voetklachten is het mogelijk om podo-manuele therapie toe te passen. Met manuele technieken heffen we mogelijke blokkades in de voet op die  klachten veroorzaken. Blokkades in de voet kunnen tevens negatief effect hebben op uw been, knie of onderrug

Oorzaak blokkade in de voet

Heeft u onlangs uw enkel verzwikt? Dan kan dit de oorzaak zijn van blokkades in de voet. De podotherapeut onderzoekt tijdens het voetonderzoek of u last heeft van een blokkade. Wanneer er sprake is van een blokkade in de voet, is het noodzakelijk om dit direct te behandelen voordat we andere behandelmethoden toepassen. Zooltherapie levert in dat geval bijvoorbeeld niet het gewenste effect op.

Podo-manuele therapie

Bij het toepassen van podomanuele therapie heffen we de blokkades in de voet op. Deze behandelmethode heeft een positief effect op de stand van de voet. Deze wordt als het ware direct gecorrigeerd. Na de behandeling verbetert uw looppatroon. Podomanuele therapie versnelt daarmee het behandelen van uw voetklachten.

Alle Oplossingen