U kunt veilig naar Podotherapie Verduin tijdens de lockdown.

Zorgen voor jezelf is nu belangrijker dan ooit. De podotherapeuten van Podotherapie Verduin kunnen ook tijdens deze lockdown de zorg blijven bieden die u nodig heeft. Dit gebeurt onder zeer strenge veiligheidseisen en richtlijnen, voor zowel u als voor de podotherapeut zelf. Stel uw (diabetische) voetzorg niet uit, want voorkomen is beter dan genezen. Juist in deze tijd.

 

Coronamaatregelen - overzicht & update - Podotherapie Cranendonck

Reumatische voet

Als u reuma heeft, leidt dit vaak tot voetklachten.  Ten gevolge van ontstekingen in de voetgewrichten kunnen de stand van de voeten en tenen beïnvloed worden.  Hierdoor kunnen pijnlijke drukplekken of eventueel wonden ontstaan. Reuma heeft wel 200 verschillende vormen. Een voorbeeld kan zijn jicht, maar ook artrose ofwel slijtage vallen hieronder.

Het is belangrijk om deze klachten in een vroeg stadium te laten behandelen door een podotherapeut.

Behandeling reumatische voet

Vergroeiingen in de voet als gevolg van reuma kunnen knobbels op de voeten en tenen veroorzaken.  Tijdens een voetonderzoek bekijken we deze problematiek en analyseren we de stand van de voet en uw looppatroon. Heeft u last van ingegroeide nagels, likdoorns of eeltvorming? Dan kunt u ook bij ons terecht voor medisch pedicure.

Meer informatie? Lees over reumatische voeten in de folder van de NVvp.

Alle Specialisaties