U kunt veilig naar Podotherapie Verduin tijdens de lockdown.

Zorgen voor jezelf is nu belangrijker dan ooit. De podotherapeuten van Podotherapie Verduin kunnen ook tijdens deze lockdown de zorg blijven bieden die u nodig heeft. Dit gebeurt onder zeer strenge veiligheidseisen en richtlijnen, voor zowel u als voor de podotherapeut zelf. Stel uw (diabetische) voetzorg niet uit, want voorkomen is beter dan genezen. Juist in deze tijd.

 

Coronamaatregelen - overzicht & update - Podotherapie Cranendonck

Afwijkend looppatroon

Een afwijkend looppatroon kan klachten in de voet, knie, onderrug of het been veroorzaken. Tijdens het eerste consult bij Podotherapie Verduin onderzoekt de podotherapeut uw looppatroon. Hierbij kijken we naar de afwikkeling van de voet en of uw voeten naar binnen of naar buiten draaien tijdens het lopen. Naast de voeten letten we bij dit onderzoek ook op de totale houding van het lichaam. Een afwijkend looppatroon kan bijvoorbeeld ook veroorzaakt worden door een beenlengteverschil of een foutieve stand van de voet.

Behandeling

Wanneer u een afwijkend looppatroon heeft, stellen we een behandelplan op. De behandeling is afhankelijk van de oorzaak van de klachten. Met zooltherapie of manuele therapie is het mogelijk om de stand van de voet te beïnvloeden, waardoor het looppatroon verbetert en de klachten verdwijnen. Ook bij een beenlengteverschil bieden zolen uitkomst.

Alle Oplossingen