Praktijk Podothetherapie Verduin is  bereikbaar voor het maken van een (reguliere) afspraak.

Wij werken volgens de RIVM -richtlijnen  om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Dit om uw en onze veiligheid zo veel als mogelijk te garanderen.

Wij vragen u rekening te houden met het onderstaande schema bij bezoek aan onze praktijk:

Rugklachten

Heeft u last van rugpijn? Dan heeft dat effect op uw hele lichaam. De pijn in bijvoorbeeld uw onderrug kan verder uitstralen naar het lichaam en u kunt vermoeidheidsklachten of pijnklachten tijdens het staan ervaren.

"Bij de behandeling van lage rugklachten kijken we naar het looppatroon en onderzoeken we de stand van de voeten"

Willeke Verduin, podotherapeut

Oorzaken rugklachten

Rugpijn/klachten  ontstaat vaak door een foutieve voetstand of overbelasting van de rug of voeten. Heeft u overgewicht of beoefent u een staand of lopend beroep in bijvoorbeeld de horeca? Dan kan dit klachten in de rug veroorzaken. Ook wanneer u op werkschoenen loopt die weinig tot geen steun bieden, kunt u last krijgen van rugpijn. Bij de behandeling van  rugpijn kijken we daarom ook altijd naar uw schoenen.

Behandeling lage rugpijn

Bij de behandeling van  rugpijn/klachten onderzoeken we eerst wat de achterliggende oorzaak is van uw rugklachten. We kijken naar uw looppatroon en onderzoeken de stand van uw voet.  Wanneer uw rugklachten  uit uw voeten voort komen, is het mogelijk om dit met zolen te behandelen.

Alle Klachten