Knieklachten

Bij knieklachten ervaart u pijn tijdens het lopen, bijvoorbeeld aan de binnenkant of juist de buitenkant van de knie, en kan u enorm beperken in het dagelijks leven. Deze klachten hebben vaak te maken met de stand van uw voeten of een afwijkend looppatroon. De podotherapeuten van Podotherapie Verduin kijken graag naar de beste oplossing om uw klachten te verhelpen en kniepijn te voorkomen.

"Knieklachten hebben vaak te maken met de stand van uw voeten of een afwijkend looppatroon"

Willeke Verduin, podotherapeut

Oorzaken knieklachten

Er kunnen meerdere oorzaken zijn van de klachten die u ervaart. Wanneer u uw knie overbelast, kan dit vervelende knieklachten veroorzaken. Overbelasting kan ontstaan door intensief sporten of een afwijkend looppatroon. Bij een verkeerde stand van de voet, verandert ook de stand van de knie. Daarom is het belangrijk om bij knieklachten ook altijd naar uw voeten te kijken. Om uw klachten goed te kunnen behandelen is het belangrijk om een juiste diagnose te stellen.

 

Behandeling van uw klachten

Bij het behandelen van klachten onderzoeken onze podotherapeuten altijd eerst de achterliggende oorzaak. Hierbij kijken we naar de beweging van uw knie. Wanneer de oorzaak van uw klachten is achterhaald, starten we met de juiste behandeling. Als we constateren dat uw knieklachten ontstaan door uw looppatroon of de stand van uw voet, behandelen we dit met zooltherapie. Podotherapie Verduin heeft ruim 30 jaar ervaring in het behandelen van diverse klachten. Al onze podotherapeuten hebben de opleiding HBO Podotherapie afgerond om u zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Kom langs voor een afspraak op één van onze locaties in Zeeland. Meer weten over onze behandelingen en werkwijze? Neem contact op of maak direct online een afspraak.

Alle Klachten