Voor het verhelpen van voetklachten staat Podotherapie Verduin voor u klaar. Wij zijn een erkende podotherapeut in Zeeland met specialisatie in het behandelen van voet, knie, been en rugklachten. Wanneer u last heeft van hielspoor, doorgezakte voeten of een beenlengteverschil kan het dragen van inlegzolen een passende oplossing zijn. Bij voetklachten onderzoeken we eerst de oorzaak van de klachten. Het looppatroon wordt bekeken en de stand van de voet wordt getest in een voetonderzoek. Bijkomende oorzaken welke uw klachten mogelijk verergeren worden ook onderzocht door de podotherapeut.

Maak een afspraak

Zolen voor kinderen

Heeft uw kind vaak last van vermoeide of pijnlijke voeten? Slijten de schoenen op een vreemde manier? Of wijkt de loophouding van uw kind af? Met de juiste ondersteuning ontwikkelt de voet op geschikte wijze en worden zo klachten verholpen. Tijdens de groei hebben kinderen vaak wat extra steun nodig, tijdens het buitenspelen of op school. Zolen kunnen het looppatroon van uw kind aanzienlijk verbeteren. Daarnaast draagt het gebruik van passende inlegzolen bij aan het voorkomen van fysieke problemen bij uw kind wanneer ze ouder worden. Podotherapie Verduin adviseert u graag over het aanmeten van inlegzolen voor uw kind.

"Wij, podotherapeuten kijken naar de oorzaak van het probleem en dat maakt de therapie zo effectief"

Peggy Siegers, podotherapeut

Inlegzolen op maat

Zolen op maat maken wij in onze eigen werkplaats. Zo kunnen wij u kwaliteit garanderen door de controle op de zolen. Tijdens de eerste afspraak wordt er een 3D-scan van uw voeten gemaakt, dit is mogelijk op iedere locatie. Hierna worden de zolen voor u op maat gemaakt. Doordat we zelf de inlegzolen op maat maken kunt u de aangemeten zolen vaak al binnen een week bij ons ophalen.

Wilt u inlegzolen kopen? Onze specialisten staan voor u of uw kind klaar voor het aanmeten van zolen! Maak direct online een afspraak op een van onze locaties in Zeeland. Wij zijn gevestigd in Goes, Middelburg, Vlissingen, Kamperland, Kortgene, Krabbendijke, Lewedorp en Arnemuiden. Zo is er altijd een locatie bij u in de buurt!