Shockwave therapie toe laten passen? Ook daarvoor kunt u bij Podotherapie Verduin terecht. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in voet, knie, been en rugklachten. Onze podotherapeuten helpen u graag in één van onze praktijken in Zeeland!

Maak een afspraak

Wat is shockwave therapie?

De shockwave therapie richt zich op het behandelen van pijnlijke plekken in het lichaam met behulp van schokgolven. Bij hielspoor, peesplaatontsteking of problemen in de achillespees kan deze vorm van therapie een effectieve behandeling zijn. Met behulp van een apparaat worden deze golven overgebracht. De podotherapeut oefent deze behandeling uit op de aanhechting van de pezen, zodat eventueel ontstane verkalkingen worden opgelost. Bovendien wordt de doorbloeding verbeterd wat het genezingsproces bevordert.

Shockwave behandeling

Deze vorm van therapie is vaak onderdeel van de complete voetklachtbehandeling. Voorafgaand onderzoekt de podotherapeut eerst de oorzaak van de klachten. Hierbij wordt ook gekeken naar eventuele onderliggende klachten. Vervolgens komt zij met een passende oplossing en behandeling. Wanneer er wordt besloten om shockwave therapie toe te passen, verhoogt dit de genezingskans. Bij shockwavetherapie voor achillespees of hielspoor zijn doorgaans drie tot vijf behandelingen nodig, die één keer per week worden uitgevoerd. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat het genezingsproces hierdoor op gang wordt gezet, wat bijdraagt aan een vlot herstel. Dit alles zonder chirurgie of medicijnen.

"Wij, podotherapeuten kijken naar de oorzaak van het probleem en dat maakt de therapie zo effectief"

Peggy Siegers, podotherapeut

Shockwave therapie Zeeland

Bent u op zoek naar shockwave therapie in Zeeland? De gespecialiseerde therapeuten van Podotherapie Verduin staan voor u klaar bij het behandelen van uw klachten. Maak een afspraak in één van onze praktijken in Goes, Middelburg, Vlissingen, Kamperland, Kortgene, Krabbendijke, Lewedorp en Arnemuiden. Meer weten over onze werkwijze en oplossingen? Neem gerust contact met ons op of maak direct een afspraak!