Heeft u last van hielspoor, likdoorn, een beenlengteverschil of een standsafwijking van uw voet? Het dragen van steunzolen is wellicht de oplossing voor u! Bij Podotherapie Verduin onderzoeken we eerst waar de voetklachten vandaan komen. We bekijken het looppatroon en testen de stand van de voet door middel van een voetonderzoek. Hierna stelt de podotherapeut een diagnose. Verder kijken we ook naar eventuele bijkomende oorzaken welke uw voetklachten mogelijk kunnen verergeren. Zo geeft de podotherapeut standaard een schoenadvies. Het dragen van verkeerde schoenen kan namelijk bijdragen aan het veroorzaken van voetklachten. Hierna worden er steunzolen bij u aangemeten door de podotherapeut.

Maak een afspraak

Steunzolen op maat

Voor het op maat maken van steunzolen maken wij een 3D -scan van uw voeten. Het maken van een scan is mogelijk op al onze locaties. Steunzolen op maat maken wij middels onze eigen werkplaats. Dit garandeert controle op de kwaliteit van de zolen. Bovendien kunnen ze binnen korte termijn aan u worden verstrekt. In de regel kunt u de aangemeten zolen al binnen een week bij ons ophalen. Tijdens een nacontrole afspraak bekijkt de podotherapeut de voeten opnieuw. Hierbij kijken we of de stand van de voet is verbeterd ten opzichte van een aantal weken terug. Wanneer nodig kunnen de steunzolen altijd worden bijgesteld.

Zolen aanmeten in Zeeland

Bent u op zoek naar een erkende podotherapeut voor het aanmeten van steunzolen in Zeeland? Podotherapie Verduin staat voor u klaar bij het behandelen van uw voetklachten. Maak direct online een afspraak op een van onze locaties in Middelburg, Vlissingen, Goes, Krabbendijke, Kortgene, Lewedorp, Kamperland en Arnemuiden. Wilt u meer weten over onze werkwijze en behandelingen? Neem dan gerust contact met ons op.