Praktijk Podothetherapie Verduin is  bereikbaar voor het maken van een (reguliere) afspraak.

Wij werken volgens de RIVM -richtlijnen  om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Dit om uw en onze veiligheid zo veel als mogelijk te garanderen.

Wij vragen u rekening te houden met het onderstaande schema bij bezoek aan onze praktijk:

Bij likdoorn, hielspoor, een beenlengteverschil of een standsafwijking kan het dragen van zolen de oplossing zijn voor u! Podotherapie Verduin staat voor u klaar in het behandelen en voorkomen van voetklachten. Onze specialisten stellen eerst vast waar de klachten vandaan komen. Het looppatroon wordt geanalyseerd en de stand van de voeten getest in een voetonderzoek. Bovendien kijken we verder dan alleen de klacht, bijkomende oorzaken welke uw voetklachten mogelijk verergeren worden ook onderzocht. Zo geeft de podotherapeut standaard een schoenadvies. Een goede houding en correct looppatroon kan namelijk veel voet, knie, been en rugklachten voorkomen. Een paar steunzolen helpt u hierbij.

Orthopedische steunzolen op maat

Zolen maken wij voor u of uw kind op maat in onze werkplaats. Hiervoor wordt een 3D-scan van uw voeten gemaakt. Dit is mogelijk in al onze praktijken. Het produceren van orthopedische steunzolen in onze eigen werkplaats garandeert controle op de kwaliteit van de zolen. Bovendien kunt u deze vaak al binnen een week ophalen. Tijdens een nacontrole afspraak bekijken wij de voetstand en voetklachten opnieuw. We analyseren of de voetstand is verbeterd ten opzichte van voor het gebruik van de zolen. Wanneer de podotherapeut nog niet tevreden is en/of de klachten niet verholpen zijn kunnen de orthopedische zolen altijd nog worden bijgesteld.

Zolen aanmeten?

Wilt u orthopedische zooltjes laten aanmeten? Maak een afspraak bij Podotherapie Verduin voor u of uw kind. U kunt terecht op onze locaties in Zeeland. Wij zijn gevestigd in Goes, Vlissingen, Kamperland, Kortgene, Krabbendijke en Lewedorp. Meer weten over onze werkwijze en behandelingen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.