Praktijk Podothetherapie Verduin is  bereikbaar voor het maken van een (reguliere) afspraak.

Wij werken volgens de RIVM -richtlijnen  om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Dit om uw en onze veiligheid zo veel als mogelijk te garanderen.

Wij vragen u rekening te houden met het onderstaande schema bij bezoek aan onze praktijk:

Podotherapie in Middelburg

Wanneer u last heeft van uw voet, knie, onderrug of been dan kunt u in de omgeving van Middelburg bij Podotherapie Verduin terecht voor een passende oplossing. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring met diverse voetklachten. Denk hierbij aan hielspoor, abnormale eeltvorming of een diabetische voet.

Maak een afspraak

Podotherapeut & Podoloog

Podotherapie Verduin is een erkende podotherapeut in de buurt van Middelburg. Om in staat te zijn u optimaal te behandelen hebben al onze specialisten de opleiding HBO Podotherapie afgerond. Een behandeling door een erkende podotherapeut garandeert getoetste kennis. Daarnaast wordt er een hoge kwaliteit in service en behandeling van uw klachten geboden. Deze zekerheid heeft u bij een podoloog niet, deze hebben vaak alleen een cursus of module afgerond. Ook zonder deze cursus mag men zich podoloog noemen. Wanneer u in behandeling gaat bij Podotherapie Verduin in de omgeving Middelburg bent u zeker dat u behandeld wordt door een erkende podotherapeut.

Onze Oplossingen

Voor het oplossen van uw klachten onderzoeken onze podotherapeuten eerst de oorzaak van de pijnklachten. Na de diagnose beslissen we samen welke behandeling het meest effectief is om de klachten te verminderen of zelfs te laten verdwijnen. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in zooltherapie, ortheses en protheses, podomanuele therapie, medisch pedicure, het behandelen van een afwijkend looppatroon en het toepassen van shockwave therapie. Voor een medisch pedicure, (orthopedische) steunzolen of ortheses in de buurt van Middelburg kunt u bij ons terecht. Podotherapie Verduin heeft locaties in Vlissingen, Goes, Krabbendijke, Kortgene, Lewedorp en Kamperland.

Wilt u zich laten behandelen door een podotherapeut in omgeving Middelburg? Onze specialisten helpen u graag! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak.