Podotherapie in Middelburg

Wanneer u last heeft van uw voet, knie, onderrug of been dan kunt u in Middelburg bij Podotherapie Verduin terecht voor een passende oplossing. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring met diverse voetklachten. Denk hierbij aan hielspoor, abnormale eeltvorming of een diabetische voet.

Maak een afspraak

Podotherapeut & Podoloog

Podotherapie Verduin is een erkende podotherapeut in Middelburg, Zeeland. Om in staat te zijn u optimaal te behandelen hebben al onze specialisten de opleiding HBO Podotherapie afgerond. Een behandeling door een erkende podotherapeut garandeert getoetste kennis. Daarnaast wordt er een hoge kwaliteit in service en behandeling van uw klachten geboden. Deze zekerheid heeft u bij een podoloog niet, deze hebben vaak alleen een cursus of module afgerond. Ook zonder deze cursus mag men zich podoloog noemen. Wanneer u in behandeling gaat bij Podotherapie Verduin in Middelburg bent u zeker dat u behandeld wordt door een erkende podotherapeut.

Onze Oplossingen

Voor het oplossen van uw klachten onderzoeken onze podotherapeuten eerst de oorzaak van de pijnklachten. Na de diagnose beslissen we samen welke behandeling het meest effectief is om de klachten te verminderen of zelfs te laten verdwijnen. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in zooltherapie, ortheses en protheses, podomanuele therapie, medisch pedicure, het behandelen van een afwijkend looppatroon en het toepassen van shockwave therapie. Voor een medisch pedicure, (orthopedische) steunzolen of ortheses in Middelburg kunt u bij ons terecht. Podotherapie Verduin heeft, naast een locatie in Middelburg, locaties in Vlissingen, Goes, Krabbendijke, Kortgene, Lewedorp en Kamperland.

Wilt u zich laten behandelen door een podotherapeut in Middelburg? Onze specialisten helpen u graag! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak.