Voor het verhelpen van voetklachten bent u bij Podotherapie Verduin aan het juiste adres. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het behandelen van voet, knie, been en rugklachten. Een voetspecialist is iemand met een uitgebreide kennis op gebied van voeten. Hierbij denkt u aan een podotherapeut of podoloog. Als podotherapeut kunnen wij u een brede service range bieden door erkende specialisten. Om u optimaal te kunnen behandelen hebben de podotherapeuten binnen onze praktijk de opleiding HBO Podotherapie afgerond. Hierdoor kunnen wij u hoge kwaliteit in service en behandeling van uw klachten bieden.

Maak online een afspraak

Voetklachten verhelpen

Een podotherapeut zorgt voor een passende behandeling bij voetklachten, zodat de pijn verminderd en de klachten verholpen worden. Vaak zien wij dat klachten voortkomen uit een foutieve stand van de voet of een afwijkend looppatroon. Verdere oorzaken zijn bijvoorbeeld overbelasting, een verkeerde werkhouding of als gevolg van sportblessures. Voorafgaand aan de behandeling voeren de voetspecialisten een voetonderzoek uit. De oorzaak van de pijn wordt geanalyseerd, zodat de juiste oplossing kan worden toegepast.

Soms kan het intapen van de voeten of toepassen van vilttherapie al volstaan om de voet te ontlasten. Bij voetklachten met als achterliggende oorzaak een afwijkend looppatroon wordt zooltherapie vaak toegepast door onze voetspecialisten. Door het aanmeten van podotherapeutische zolen corrigeren wij de foutieve voetstand zodat klachten verdwijnen. Andere oplossingen kunnen het aanmeten van ortheses en protheses zijn of het uitvoeren van podomanuele therapie.

Voetspecialist Zeeland

Heeft u last van voetklachten? Blijf hier niet langer mee lopen. De podotherapeuten van Podotherapie Verduin staan voor u klaar bij de behandeling van uw klachten. U kunt bij onze voetspecialisten terecht in Middelburg, Vlissingen, Goes, Krabbendijke, Kortgene, Kamperland, Lewedorp en Arnemuiden. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak direct online een afspraak.