Voor het verhelpen van voetklachten staat Podotherapie Verduin voor u klaar. Wij zijn een erkende podotherapeut in Zeeland met specialisatie in het behandelen van voet, knie, been en rugklachten. Wanneer u last heeft van hielspoor, doorgezakte voeten of een beenlengteverschil kan het dragen van podotherapeutische zolen een passende oplossing zijn. Onze specialisten kijken verder dan alleen de klacht, bijkomende oorzaken welke uw voetklachten mogelijk verergeren worden ook onderzocht. Zo geeft de podotherapeut standaard een schoenadvies. Een goede houding en correct looppatroon kan namelijk veel klachten voorkomen. Een paar podologische zolen helpt u hierbij.

Maak een afspraak

"Wij vinden het belangrijk tijd en aandacht voor onze patiënt te hebben."

Willeke Verduin, podotherapeut

Kosten podotherapeutische zolen

Benieuwd naar wat steunzolen voor u kosten? Wanneer u een verwijzing van de huisarts heeft ontvangen vergoedt uw zorgverzekeraar mogelijk de behandeling. Op deze pagina vindt u meer informatie over vergoedingen voor podotherapie per zorgverzekeraar. Zolen maken wij op maat in onze eigen werkplaats. Zo garanderen wij kwaliteit van de steunzolen door persoonlijke controle. Voor het op maat maken van podotherapeutische zolen wordt eerst een 3D-scan van uw voeten gemaakt. Dit is mogelijk op iedere locatie van Podotherapie Verduin. Hierna worden de zolen voor u op maat gemaakt. Doordat we zelf de inlegzolen op maat maken kunt u de aangemeten zolen vaak al binnen een week bij ons ophalen.

Zooltjes aanmeten in Zeeland

Bent u op zoek naar een erkende podotherapeut voor het aanmeten van podologische steunzolen in Zeeland? Podotherapie Verduin staat voor u klaar bij het behandelen van al uw voetklachten. Maak direct online een afspraak op een van onze locaties in Middelburg, Vlissingen, Goes, Kamperland, Krabbendijke, Kortgene, Lewedorp en Arnemuiden. Meer weten over onze werkwijze en behandelingen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.